鄰家女孩: 迷你版「郭羨妮」柯雅恩(Yannes Or)祼照瘋傳

網上瘋傳一輯全裸酒店私影, 女主角原來係被稱為迷你版「郭羨妮」的 柯雅恩(Yannes Or) .

Yannes已刪咗FB & IG, 但上網仍找到一些關於佢嘅報導!


2016-7-23 StarsHK

今日我地就搵左有幾分似迷你版「郭羨妮」柯雅恩Yannes,去到係熱門旅遊攝影勝地赤柱做Stars Girl專訪。

入行經過,據她說是從一個模特兒網頁上,認識了某位影師,之後在網上發佈了照片,就開始有人找她影相,及一些攝影工作,咁就加入了模特兒行列。

早前曾入圍「中華才藝小姐」,有影師朋友推薦她參選,雖然未有任何名次,但當中取得寶貴經驗,除了這個大型比賽外,她亦曾參與一些代言人比賽,是一位經驗豐富的模特兒。

現時主要為一些雜誌拍攝彩頁及影片,未來方向想先拍一些微電影,再向電影方面出發,今年會同一眾靚女模特兒合作出一本寫真集,希望大家會支持。

有幾分似迷你版「郭羨妮」的她. 是次接觸, 感覺好斯文同好鄰家女孩的。

Stars Girl柯雅恩帶大家到赤柱閒逛,又看看靚人靚景是如何配搭啦。


講咗咁耐, 大家係咪最想睇佢嘅祼照 ?

如何獲得公用密碼 / 收費及如何付款問題(入谷不先閱,必後悔)

發表回覆

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.